Gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ

Adományok fogadása

Milyen adományok közvetítését vállaljuk?

Család-és Gyermekjóléti Szolgáltunknál lehetőség van ruhanemű, bútor, játék, mesekönyv, tartós élelmiszer, tisztítószer, tisztálkodási szerek, higiénés termékek, iskolatáskák, iskolaszerek felajánlására. Használt és új adományokat is szívesen fogadunk. Háztartási gépek, valamint elektronikai eszközök adományozására nincs lehetőség.

Fontos aranyszabály, hogy minden használtan tovább adott adomány legyen olyan állapotú, amit adott esetben mi magunk is szívesen vennénk. Ha úgy ítéljük meg, hogy az általunk felajánlani szándékozott ruhanemű vagy éppen bútor, játék méltatlan arra, hogy továbbadjuk, akkor keressünk más lehetőséget arra, hogy megváljunk tőle.

Milyen ruhákat adományozzak?

Kérjük Önöket, hogy csak tisztára mosott, jó állapotban lévő, nem lyukas, nem koszos, összehajtott ruhaneműkkel keressenek fel minket. Hagyatékból származó ruhákat nincs módunkban átvenni. Szállításban Szolgálatunk nem tud segíteni.

Milyen bútorokat adományozzak?

Bútorok tárolására nincs lehetőségünk, ezért szükség esetén közvetítéssel juttatjuk el családjainkhoz a felajánlásokat.

Milyen játékokat adományozzak?

Használt játékok, mesekönyvek, iskolatáskák és iskolaszerek felajánlásakor aranyszabály, hogy tiszták és jó állapotúak legyenek. Adományozáskor érdemes figyelembe venni a szezonalitást.

Hogyan jelezhetem adomány-felkínálásomat?

Telefonon +36-28-513-605, e-mailben (forras.gyk@gmail.com) vagy személyesen az intézményünkben, hétfőtől csütörtökig 8 és 13 óra között.

Megkönnyíti munkánkat, ha az adományról minél pontosabb leírást (méret, stb.) tud adni, illetve fényképet tud küldeni e-mailben.

Kihez jut el a felajánlott tárgy?

A felajánlott adományok minden esetben rászoruló személyekhez, családokhoz kerülnek.