Kirándulás a Tarzan Parkba

Kirándulás a Tarzan Parkba

2021.08.27-én ellátogattunk a Budapesten található Tarzan Parkba, ahol egy felejthetetlen, élményekkel gazdag napot töltöttünk el.

A szabadtéri játszótérre 9 órára érkeztünk, még a bejárat előtt elfogyasztottuk a szendvicseket és a JÓkenyér pékség által készített friss és meleg péksüteményeket. A parkba bejutva elsőként a „Felhővárak” szigetére érkeztünk, ahol legkisebb gyermekeink is kipróbálták a legmagasabb csúszdákat. Ezek után közösen irányba vettük a „Pattanjdomb”-ot ahol rengeteg időt töltöttünk kacagással és nevetéssel. A „Zsiványtengernél” kalózok bőrébe bújva sokat beszélgettünk arról, hogy miről ismerjük fel a jót és rosszat akaró személyeket. A „Rejtekerdőben családot alapítottunk”, amelyben volt anya, apa, gyermekek és háziállatok. A játék közben megbeszéltük, hogy ki mit szokott vásárolni a boltban, illetve eljátszottuk egy család hétvégi napját is.

A park egész területét bejártuk és az összes játékot kipróbáltuk, a rossz idő végett a „Placcs placc” néhány elemét használhattuk csak, ezért önfeledt fürdőzésre nem volt lehetőségünk, ennek ellenére több gyermekünk ruhája így sem úszta meg szárazon. Négy óra önfeledt szórakozás után fáradtan és kimerülten indultunk haza. A fáradtság jelei hamar megmutatkoztak, hiszen néhány gyermek pár percen belül elaludt a rövid hazaút során. Család-és Gyermekjólét Szolgálatunk úgy véli, hogy a gyermekeknek a legnagyobb élmény, ha hagyjuk őket a szabadban szaladgálni, és önfeledten mozogni. Legyenek piszkosak, koszoljanak és tapasztaljanak meg mindent, ami a környezetükben fellelhető. Aki teheti látogasson el erre a csodás helyre.